Çok Okunanlar
Site İçi Arama
Yorumlar
Türk Kahvesi
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Gyan’dan Fener’e yeşil ışık
Fenerbahçe’nin transferdeki bir numaralı hedefi olan Ganalı golcü Asamoah Gyan, sarı-lacivertli kulübe yeşik ışık yaktı.
29 Temmuz 2010 Perşembe 14:31
Dünya Kupası'nda başarılı bir performans gösterdikten sonra Rennes'e geri dönen Gyan, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

BENİ İSTEYEN VARSA TEKLİF SUNAR
L'Equipe'e konuşan 24 yaşındaki Ganalı golcü, Rennes'de mutlu olduğunu ve kafasında transferle ilgili bir düşünce taşımadığını söyledi. Fenerbahçe'nin 16 milyon euroluk bir teklif yaptığı ve bazı Avrupa kulüplerinin de ilgilendiği Gyan, "eğer beni isteyen varsa Rennes'e teklifini sunar" dedi.

ZOR ZAMANLAR GEÇİRDİM
Rennes'in Legia Varşova'yı 1-0 yendiği hazırlık maçında forma giyen Gyan, Dünya Kupası çeyrek finalindeki Uruguay maçının son uzatma dakikasında kaçırdığı penaltının ardından zor zamanlar geçirdiğini ama bu durumu atlattığını söyledi.

Gyan, "şimdi bile geriye dönüp baktığımda kendimi kötü hissediyorum ama bu olayın beni etkilemesine izin verirsem kariyerimi berbat edebilirim. Kafaca güçlüyüm, gencim ve hayat devam ediyor" diye konuştu.


Kur Bilgileri
Yazarlar
Fahrettin Korkmaz
“EVET” VEYA “HAYIR” OLARAK CEVAPLAYINIZ LÜTFEN!
Gürhan GÜRSES
BENİM BEN
Mehmet ŞENER
Hak ve Hukuk
Baki USANMAZOĞLU
gazeteturkaipucu
KADİR GECESİNİ DUA İLE DEĞERLENDİREMEK
Serdar ARIKAN
ÜŞÜYOR ÜLKEM KUTUPLAŞIRKEN SEMALARI
Saliha AKKUŞ
BİOENERJİ UZMANI
BELEDİYELERİN İNSANLIĞA HİZMETİ (3)
Hicran HANZADE
RUHUM DİNLENSİN
Abdullah MOLLAOĞLU
BEKÇİ DAYILARIN YOLUNU GÖZLERKEN‏
Aydoğan DEVECİ
KİRLİ POLİTİKA VE HALK OYLAMASI
Sevil MORTAŞ
SEVMEK
İsmail DEMİRDÜZEN
Türkmenler Birliği
Türk’ü sevmeyen Kürt, Kürt değildir
İnci TULUNAY
Mersin Sürgün Yeri midir?
Hava Durumu
Ankara 12/33 °C
İstanbul 19/24 °C
İzmir 17/31 °C
Konya 12/31 °C